Algemene informatie

Beeldboetiek Pro
Bedrijfsfotograaf | OOSTERHOUT NB

Beeldboetiek Ik ben professioneel fotograaf die zich richt op de zakelijke markt en bedrijven helpt, haar producten of toepassingen zo goed als mogelijk vast te leggen, zodat ze via diverse media geuit kunnen worden. 
Ik ben graag in contact met mensen, wil de mensen zo authentiek en overtuigend mogelijk in beeld krijgen. 
Al een aantal jaren ben ik bezig met fotografie. In het begin voornamelijk dieren, natuur en gebouwen. Ik leg de bijzondere momenten graag vast. Ik ben als het ware getraind om alles uit het mooiste beeld te halen. Voor mij is dat een groot geluk. 

Na de jaaropleiding fotografie in Breda te hebben gevolgd ben ik mij meer gaan richten op de zakelijke markt. 

Heb mij inmiddels gespecialiseerd in potretfotografie. Ik ga graag op pad met mijn mobile studio. Om op lokatie de mooiste beelden te maken.

Bij Beeldboetiek ligt onze specialisatie in bedrijfsfotografie. We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen unieke identiteit heeft en dat dit zich moet vertalen in visuele communicatie. Of het nu gaat om professionele portretten die de menselijke kant van uw team belichten, dynamische beelden van uw werkruimte die uw bedrijfscultuur weerspiegelen, of pakkende opnames van uw producten of diensten in actie, we leggen de essentie van uw onderneming vast. 

 Onze benadering combineert creativiteit met strategisch inzicht. We luisteren naar uw visie en doelen en werken nauw met u samen om fotografie te creëren die uw boodschap kracht bijzet. Of het nu gaat om het vastleggen van mijlpalen, het documenteren van evenementen of het creëren van beeldmateriaal voor uw marketingcampagnes, Beeldboetiek staat voor u klaar om uw visie te verwezenlijken. 

Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0641674267

Website
www.beeldboetiek.nl

E-mail
marijke@beeldboetiek.nl

Beeldboetiek op social media
Beeldboetiek op LinkedinBeeldboetiek op Instagram
KvK-nummer
90257693

Adres
Wandgreppel 1
4906LV OOSTERHOUT NB