Hoe werkt het?

Online profileren

Fotograafopmaat.nl is hét online platform voor aan de ene kant de fotograaf en aan de andere kant de opdrachtgever. De fotograaf kan zichzelf met een uitgebreid profiel aanmelden en de opdrachtgever heeft de mogelijkheid om met gespecificeerde zoekopdrachten een geschikte fotograaf te vinden.

Ik wil een profiel aanmaken
Ik zoek een fotograaf

 • Uitgebreide profielpagina

  Welkom op fotograafopmaat! Als fotograaf zit je hier op de goede plek... Maak eenvoudig je eigen profielpagina aan en voeg jezelf toe aan de database van fotografen. Hoe completer je de profielpagina inricht, des te beter word je online gevonden. Daarnaast ziet een uitgebreid profiel met foto's er fraai uit!

  Compleet
  Vul zo uitgebreid mogelijk je profielpagina in en laat zien wie jij als fotograaf bent. Selecteer een specialisme, kies je vaardigheden en technieken en vergeet vooral je foto's niet toe te voegen aan je portfolio!

  Goed vindbaar
  Een uitgebreid profiel levert betere zoekresultaten op, zowel op deze website als in zoekmachines zoals Google. En online gevonden worden, daar draait het allemaal om...

  Fraai
  Op zowel je pc, je tablet als je smartphone wordt je profiel perfect weergegeven!

  Bekijk een voorbeeldprofiel

 • Hoe werkt Fotograafopmaat.nl?

  Eenmaal een profiel aangemaakt, kom je met jouw persoonlijke gegevens in de database van fotografen. Bezoekers van de website kunnen in de zoekmachine specifiek zoeken naar een bepaalde fotograaf. Een huwelijksfotograaf voor komende zomer, een professionele architectuurfotograaf uit Amsterdam, een portretfotograaf die ook trainingen geeft; noem maar op!

  Hoe dichter jouw eigenschappen als fotograaf in de buurt komen van de zoekopdracht, des te hoger kom je naar boven in de zoekresultaten! Via jouw profiel kan de opdrachtgever in contact met je komen (door middel van e-mail, telefoon of social media). Als fotograaf kan je ook het prikbord in de gaten houden, waar bezoekers opdrachten kunnen plaatsen die jou misschien aanspreken...

  Meld je aan als fotograaf »

 • Alle voordelen op een rij

   

  • Een uitgebreide profielpagina met je persoonlijke gegevens, vaardigheden en technieken;
  • Specifiek zoeksysteem om makkelijker gevonden te worden;
  • Legio aan ruimte voor foto's om te laten zien wat je als fotograaf wil uitstralen;
  • Gebruiksvriendelijke website voor de fotograaf en opdrachtgever, zowel op de pc als op de tablet of smartphone;
  • Kans op meer opdrachten!

  Kies voor een gratis Basis abonnement of een compleet Pro abonnement.

Een gratis profiel

Kies voor het Basis abonnement en maak in een handomdraai een representatief en vindbaar profiel aan, met een portfolio voor je foto's. Inclusief eigen beheer. Wat dat kost? Niets!

Gratis aanmelden

Uitgelicht profiel

Beeldboetiek

Beeldboetiek
Bedrijfsfotograaf | OOSTERHOUT NB

Ik ben professioneel fotograaf die zich richt op de zakelijke markt en bedrijven helpt, haar producten of toepassingen zo goed als mogelijk vast te le...

Naar profiel
De foto-wall

Laat je als opdrachtgever ook zeker even inspireren door de geplaatste foto's. Ga op zoek naar een foto met een bepaald thema of een specifieke techniek. De foto-wall is een absolute aanrader!

Zoek een foto