Algemene informatie

Marcel Schenk Photography Pro
Portretfotograaf | Utrecht

Marcel Schenk Photography Marcel Schenk Photography is de fotograaf in Utrecht gespecialiseerd in profielfoto’s en portretten.

Met foto’s die benaderbaarheid en vertrouwen uitstralen maak je gelijk een sterke eerste indruk. Wil je ook dit soort foto’s? Dan ben je bij Marcel Schenk Photography aan het juiste adres. We verzorgen professionele foto’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Marcel Schenk heeft zich gespecialiseerd in professionele profielfoto’s en portretten waarin oprechte expressie centraal staat. Hij is opgeleid door de beste fotografen ter wereld als Peter Hurley (New York) en Ivan Weiss (Londen). Daarnaast is hij een actief lid van Peter Hurley’s HeadshotCrew. Met oog voor detail en de ambitie om iedereen optimaal op de foto te zetten gaat Marcel graag aan het werk om ook van jou een fantastische foto te maken.

Marcel: “Iedereen kan goed op de foto staan is mijn motto! Ik ga daarom graag met je aan de slag en coach je tijdens de shoot naar een optimale look. Zo heb ook jij straks die krachtige foto’s die vertrouwen uitstralen. Foto’s waar je gewoon echt goed op staat.”

Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0641787674

Website
https://www.marcelschenk.nl

E-mail
info@marcelschenk.nl

KvK-nummer
30184162

Adres
Nijverheidsweg 23
3534AM Utrecht