Algemene informatie

SA Anderson Photography
Portretfotograaf | Utrecht

SA Anderson Photography Mijn kracht is mijn manier van individuele en unieke persoonlijkheden vastleggen. De groepsfoto’s van gezinnen maak ik altijd in een ontspannen omgeving. Hierdoor wordt afleiding vermeden en ligt de focus op het maken van perfecte plaatjes. Voorafgaand aan elke sessie neem ik uitgebreid tijd voor u om inzicht te krijgen in uw specifieke behoeften en wensen. Op de dag van de shoot hoeft u zo nergens aan te denken en kunt u zich 100% concentreren op de foto’s.

Heeft u altijd al graag mooie herinneringen willen hebben middels foto’s van u en uw geliefde, uw bruiloft, gezin, huisdier, collega’s, hobby’s of wat dan ook? Het kan allemaal! U kunt uw wensen kenbaar maken zodat we de voor ú ultieme foto’s kunnen maken!

Naast de standaard digitale foto's houd ik me ook bezig met analoge fotografie. Ik heb een collectie oude camera's waar ik graag mee werk en waarvan ik de rolletjes zelf ontwikkel. Dit is vakmanschap dat niet iedere fotograaf beheerst. Deze manier van fotograferen geeft een verrassend ander resultaat. Het is niet (meer) zo bekend bij menigeen, maar zeker niet minder mooi dan het standaard digitale werk.

Mocht dit u aanspreken kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen voor meer informatie.

Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0630273631 / 0630273631

E-mail
hello@saanderson-photography.com

KvK-nummer
90910451

Plaats
Utrecht