Algemene informatie

Paul Blahowetz Images
Portretfotograaf | Rotterdam

Paul Blahowetz Images Hi,
Ik ben Paul Blahowetz, professioneel Fotograaf te Rotterdam
Al sinds mijn jeugd hou ik van fotograferen en mooie foto’s. Sindsdien is fotografie altijd mijn passie en hobby geweest.
In 2011 heb ik de Foto Vak School doorlopen.

Mijn focus ligt op mensen.

Ik heb een passie voor het creëren van artistieke portretten die de persoonlijkheid en emotie van mijn klanten perfect weergeeft
Met mijn creatieve aanpak en oog voor detail weet ik je vast te leggen in een prachtig portret. Of het nu gaat om een professionele profielfoto voor Social Media, website of voor een artistiek portret voor aan de muur

Ik maak professionele portretten op elke gewenste locatie. In m’n studio, op jouw werk of buiten op een bijzondere locatie.
Een foto is een mooie herinnering waar je nog vaak naar zal kijken.

De laatste jaren heb ik veel geïnvesteerd in de juiste professionele apparatuur. In mijn studio heb ik verschillende achtergronden en licht waarmee we jouw gewenste sfeer kunnen creëren. Ik gebruik digitale camera’s van Canon en Leica.
Ook beschik ik over een analoog Pentax camera. Analoge foto’s zijn weer helemaal terug van weggeweest. Heel begrijpelijk want de typische zachte sfeer van een analoge foto vind ik bijzonder mooi.

Tegenwoordig ga je in no time de “wereld over” via social media. Een eerste goede indruk is dus nog belangrijker geworden. Een professioneel portret als profiel op jouw social media maakt het verschil. Die wil ik graag voor je maken.

Beelden zeggen meer dan woorden “Geen woorden maar beelden”

Neem contact met me op of kom bij me langs dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Ik doe je dan een, geheel vrijblijvend, prijsvoorstel. Als je akkoord bent plannen we samen de fotoshoot in.

Tot snel


Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
+31629585362

E-mail
paul@pbimages.nl

KvK-nummer
82339546

Adres
Goudsesingel 158
3011KD Rotterdam