Algemene informatie

Geadeboerfotografie
Huwelijksfotograaf / Bruidsfotograaf | Groningen

Geadeboerfotografie Fotograferen is al heel wat jaren mijn passie. Ik vind het leuk om mijn eigen kijk op de wereld via mijn foto’s te laten zien.

Vanuit Groningen fotografeer ik huwelijken door heel Nederland. Dat doe ik op de journalistieke manier waarbij ik de momenten fotografeer zoals ze op dat moment zijn, puur en spontaan. De foto’s die ik tijdens zo’n dag maak vertellen jullie verhaal. Met het fotoverslag blijven de herinneringen aan deze bijzondere dag altijd bewaard.

Houden jullie niet van poseren, maar willen jullie wel spontane foto’s met pure emoties? Met een passie voor fotojournalistieke fotografie leg ik graag het verhaal van jullie trouwdag vast. Ik creëer geen fotosituaties en zet niets in scene, maar leg de momenten vast zoals ze gebeuren, spontaan en ontspannen met pure emoties. Ik fotografeer jullie en jullie gasten zo natuurlijk mogelijk. Als het goed is merken jullie bijna niet dat ik aanwezig ben. Alleen tijdens een (eventueel) officieel fotomoment zal ik jullie een beetje aansturen. Spreekt deze stijl jullie aan? Dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie. Dan bespreken we wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Niveau
Professioneel

E-mail
geadeboerfotografie@hotmail.com

KvK-nummer
67402259

Plaats
Groningen