Algemene informatie

Carina Calis Fotografie
Huwelijksfotograaf / Bruidsfotograaf | Eemnes

Carina Calis Fotografie De mooiste dag van jullie leven komt steeds dichterbij...! En nu zijn jullie druk op zoek naar degene die jullie de taak toevertrouwen om deze dag in beelden vast te leggen. Mooie, professionele trouwfoto's zijn een waardevolle investering voor de rest van jullie leven.
Deze dag beleven jullie in een roes en wat er om jullie heen gebeurt krijgen jullie hoogstwaarschijnlijk niet eens volledig mee. Het is dan mijn taak als fotograaf om al die mooie momenten te vangen. De handtekeningen die de getuigen zetten, de tranen bij de familieleden, de ringen die om de vingers worden geschoven, de eerste kus als getrouwd paar... Ik blijf op de achtergrond, jullie zullen mij nauwelijks opmerken; als jullie stralen van de liefde, zorg ik voor de mooie foto's. De foto die je uitvergroot aan de wand wilt, zit er gegarandeerd tussen. Sterker nog; je zult nog moeite krijgen met kiezen!

Om het helemaal compleet te maken, kan ik een mooi trouwalbum voor jullie verzorgen zodat jullie elke keer de dag weer opnieuw kunnen beleven.
Een album is de ultieme herinnering. De keuze wel/geen album kan uiteraard ook na het trouwen aangegeven worden.

Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0620823400

E-mail
info@carinacalis.nl

KvK-nummer
54023866

Adres
Goudhaver 33
3755WC Eemnes