Algemene informatie

Fotodelmar
Huwelijksfotograaf / Bruidsfotograaf | Den Haag

Fotodelmar Je bent op zoek naar een goede fotograaf die de dag van je leven gaat fotograferen. Iemand die met je meedenkt, betrouwbaar is en waar je geen omkijken naar hebt. Tja, en dan is het ook wel erg prettig als hij ook nog betaalbaar is. Zoek niet verder, want je hebt mij gevonden!

Mijn naam is Marcel van Berkel en ik ben eigenaar en oprichter van Foto del Mar. Onder deze naam sta ik sinds 2009 ingeschreven bij de KVK als gepassioneerd gediplomeerd freelance fotograaf. In mijn foto’s staat vaak de mens centraal. Of het nu gaat om het portretteren van kinderen of volwassenen of het verzorgen van bruidsreportages. Daar ligt mijn hart. Om die reden heb ik mij de afgelopen jaren steeds meer en meer gespecialiseerd in portretfotografie. Maar natuurlijk ben ik ook inzetbaar voor andere onderdelen binnen de fotografie. Denk hierbij aan speciale fotoreportages, zakelijke fotoshoots (voor LinkedIn of op CV's bijvoorbeeld, bedrijfsfotografie, etc. Eigenlijk ben ik een mensenfotograaf...

Het regelen van een bruiloft levert vaak enorme stress op. Jurk, bloemen, ringen, kapper, heb ik tante Bep eigenlijk uitgenodigd? Hoe prettig is het als je in ieder geval met de fotograaf alles geregeld hebt? Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om met het bruidspaar vooraf alle wensen goed door te nemen. Dat geeft rust en duidelijkheid. De kracht van een fotograaf is dat hij nauwelijks opvalt. Hij heeft oog voor details en zoekt steeds de mooiste momenten. Zo ontstaan de allermooiste foto's die je na jaren nog met groot plezier terugkijkt.

Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0645141948

E-mail
info@fotodelmar.nl

KvK-nummer
27364985

Plaats
Den Haag