Algemene informatie

Karin Verhoog Fotografie
Familiefotograaf | Waalre

Karin Verhoog Fotografie Veel mensen houden er niet van om op de foto te gaan. Poseren, de gemaakte glimlach; het geeft een ongemakkelijk gevoel. En dat zie je terug in het resultaat. Als gecertificeerd Beloved | Moment Design fotograaf heb ik een totaal andere benadering van een fotoshoot. Hiermee fotografeer je mensen juist zo natuurlijk mogelijk. Als fotograaf creëer ik de juiste sfeer en omstandigheden, de rest gebeurt ‘vanzelf’. Mensen richten hun aandacht op het moment en op elkaar, waardoor ze de camera bijna vergeten. Het resultaat: prachtige, natuurlijke foto’s waar je steeds opnieuw een warm gevoel van krijgt.

Een Beloved-fotoshoot doe ik het liefst buiten bij natuurlijk licht. We zoeken een locatie op die voor jou een speciale betekenis heeft en gaan samen op zoek naar de juiste sfeer. Zijn er kinderen bij? Dan kunnen zij lekker spelen en ravotten, zich vrij voelen. Als fotograaf geef ik aanwijzingen, bijvoorbeeld over de plek waar je gaat zitten, en creëer zo de beste omstandigheden voor een mooi beeld. Maar ik vertel je niet hóe je moet zitten, waar je naar moet kijken of wanneer je moet lachen. Dit gaat spontaan terwijl jij jouw moment beleeft. Aan mij de eer om dat op foto’s vast te leggen.

Terwijl jullie genieten van het moment en van elkaar, stel ik af en toe een vraag. In Beloved-termen noemen we dat een ‘invite’; een uitnodiging om in je herinnering terug te gaan naar bijzondere momenten in je leven, of een droom voor de toekomst. Vrolijke momenten, maar ook intense gevoelens van liefde en ontroering. Door deze echte emoties wordt jouw gevoel, jullie onderlinge band, duidelijk voelbaar. Via de foto’s maak ik deze ook zichtbaar, bijna tastbaar. Zo puur en zuiver mogelijk.

Een Beloved-fotoshoot is een unieke belevenis. We creëren mooie beelden, maar vooral hele speciale momenten. Je zíet de foto’s niet alleen, je beleeft ze. Elke keer als je ernaar kijkt.Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0614367396

E-mail
info@karinverhoog.nl

KvK-nummer
54437636

Adres
Goudbergstraat 52
5583BD Waalre