Algemene informatie

Mettine Fotografie
All-round fotograaf | Rhenen

Mettine Fotografie ​Ik ben Mettine Heeren-Bunt, 27 jaar en woon samen met mijn man en dochter in het prachtige Rhenen.
Fotografie, wat voor mij begon als hobby kan ik nu een heuse baan noemen. Ik vind het geweldig dat ik mijn passie voor fotografie om heb kunnen zetten naar een eigen bedrijf, met als doel: mensen blij maken met een mooi resultaat naar aanleiding van een fotosessie.

"Enthousiast, ongedwongen en met een vleugje humor!"
Zo kan ik mijn manier van fotograferen omschrijven. Mijn uitdaging elke keer weer is het vastleggen van momenten op een zo ontspannen en natuurlijk mogelijke manier, wat zorgt voor een warm en kleurrijk resultaat.
Daarom kies ik er bewust voor om niet vanuit een studio te werken, maar er lekker op uit te gaan, in natuurlijk daglicht en met alle bewegingsruimte waar mijn manier van werken het best tot zijn recht komt!
Daarom kiezen wij samen een perfecte locatie die helemaal bij jou/jullie past.

Ik ben gespecialiseerd in bruids- en familiefotografie! Graag meer weten over mijn manier van werken of informatie over de invulling van een fotosessie? Neem geheel vrijblijvend contact met me op.

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en recente fotosessies kun je mij volgen op Facebook of Instagram, onder de naam Mettine Fotografie.

Graag tot ziens!

Niveau
Professioneel

KvK-nummer
62808524

Plaats
Rhenen