Algemene informatie

Phootos Yannick
All-round fotograaf | Hoensbroek

Phootos Yannick Wie ik ben
Ik ben Yannick van Loon, geboren en getogen in 1999 te Heerlen. Van klein af aan heb ik al interesse voor fotografie, sinds 2016 ben ik dit echt op gaan pakken.

Ik ben begonnen met wat zelfstudie en met het leren van online video’s, dit heeft de interesse voor de perfecte foto nog meer doen aanwakkeren. Nadat ik mijn kunsten heb mogen gebruiken op vakantie en tijdens kleine evenementen heb ik besloten een 8 weke durende cursus te nemen om mijn techniek nog een boost te geven.

Waarom ik foto's maak
tegenwoordig zijn de instap modellen DSLR cameras een stuk goedkoper en geavanceerder dan de cameras van 10 jaar geleden. Maar een goede camera maakt geen pracht foto's uit zichzelf. Hiervoor heeft de gene achter de camera een stukje techniek en kennis voor nodig.

Als ik een foto maak hoeft deze maar aan een paar zaken te voldoen, als je naar de foto kijkt moet hij de sfeer en de emotie tonen die ik op moment van opname heb ervaren. Alleen dan is die foto in mijn ogen perfect. dit kan per foto zomaar een half uur in beslag nemen, maar dat betekent dan ook dat er een geweldig resultaat uit komt.

Niveau
Gevorderd

Telefoonnummer
0615026702 / 0615026702

E-mail
photosyannick@gmail.com

KvK-nummer
Niet opgegeven

Plaats
Hoensbroek