Algemene informatie

Karin K Photography
All-round fotograaf | Cruquius

Karin K Photography Karin wordt door diverse fotokenners omschreven als een talentvolle, veelzijdig fotograaf. Een fotograaf met een eigen handtekening in zowel het vrije werk als de vele portretten die zij op haar naam heeft staan.

Karin is o.a. de vaste fotograaf bij de festivaloptredens en eigen shows van zangeres Anouk, waar ze zowel backstage, on stage als front stage haar beelden maakt. Het werk van Karin is door diverse media gebruikt zoals HP/De Tijd, het Financieel Dagblad, Veronica Magazine, diverse vakbladen en in tv-shows als Vara’s De Wereld Draait Door.
Karin heeft een kleine maar prettige studio in de Cruquius, een dorp geklemd tussen Heemstede en Hoofddorp. In deze studio ontvangt ze zowel zakelijke-, als particuliere klanten voor hoogkwalitatieve portretten. Ook werkt ze veel op locatie om de, vooraf zorgvuldige doorgesproken shoots, in beeld te brengen.
Haar werk is onlangs tentoongesteld in de prestigieuze Leica Gallery in Amsterdam. Haar beelden worden tevens door Leica Fotografie International met grote regelmaat gekozen tot Leica Mastershot.

Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0654682250

E-mail
contact@karink.nl

KvK-nummer
80176739

Adres
Cruquiuszoom 51
2142EW Cruquius