Algemene informatie

Marie-Louise van Dijk photography
All-round fotograaf | Alblasserdam

Marie-Louise van Dijk photography Ik ben Marie-Louise van Dijk en mijn passie is fotografie. Ik fotografeer sinds 2005 en heb mij de fotografie zelf aangeleerd, door mij te verdiepen in de techniek en deze met veel passie volop in de praktijk te brengen. Zo heb ik door de jaren heen heel veel geleerd en in uitvoering gebracht, Ik ben iemand die graag nieuwe dingen uit probeert, de diversiteit vind ik erg leerzaam en de uitdagingen die hier bij komen kijken vind ik erg interessant en maken mij enthousiast, het vast leggen van atmosfeer en emoties is mijn uitgangspunt. Mijn inspiratie haal ik uit een heel breed Spectrum. mijn passie op het gebied van fotografie ligt vooral in Concert & portret en Urban fotografie.
Ik ben erg leergierig en wil mijn kwaliteiten dan ook optimaal benutten, ook ben erg creatief ingesteld, het is elke keer weer een leuke uitdaging om met behulp van het Natuurlijke licht tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Ik heb geen fotostudio, photo-shoots doe ik het liefst in de buitenlucht en werk het liefst met natuurlijk licht.
Mijn streven is om een prachtig eindresultaat af te leveren.
Mocht je benieuwd zijn naar een uitgebreider portfolio van mijn fotografie ? Je kunt mij ook vinden op Facebook > MarieLouiseVanDijkPhotography


Niveau
Gevorderd

KvK-nummer
Niet opgegeven

Plaats
Alblasserdam